Ons concept

Card image cap

Kwalitatieve musicallessen met net dat tikkeltje meer

Onze ervaren coaches gaan gedurende het schooljaar met onze cast aan de slag op zang- dans- en acteergebied.

Door middel van repetities en diverse workshops worden ze klaargestoomd voor een grootse musicalvoorstelling op het einde van het schooljaar.

Dit alles wordt afgewisseld met genoeg ontspanningsmomenten en teambuildingactiviteiten doorheen het jaar.

Card image cap

Talenten ten volle ontplooien

Onze cast wordt jaarlijks samengesteld door middel van een auditie, waarbij we kijken welk basisniveau onze toekomstige leden reeds hebben. Zo bepalen we op welke disciplines wij maximaal kunnen inzetten.

Wij gaan namelijk uit van de sterktes van elk kind zodat ze hun talenten bij ons ten volle kunnen ontplooien!

Card image cap

Persoonlijke aanpak

Bij Musical Studio wordt elk castlid persoonlijk begeleid. Zij kunnen altijd terecht bij onze begeleiders, die ook voor het nodige entertainment zorgen tijdens de lessen. Al onze leden krijgen elk jaar opnieuw een sprekende rol in een Musical Studio-productie. Bij ons staat iedereen in de spotlights, en niemand op de achtergrond!

Naast musicallessen bieden wij ook privélessen aan in diverse disciplines voor al wie zich graag nog verder wil verdiepen in de wondere wereld van zang, dans en acteren!

Over ons

Lenn Destrycker richtte Musical Studio op in 2016 en heeft sindsdien haar team uitgebreid met een aantal vaste begeleiders en coaches, alsook enkele gastdocenten. De lessen worden bij Musical Studio gegeven door ervaren acteer- zang- en danscoaches.

Contact

Contactformulier
Onze gegevens

musicalstudio@outlook.com

+32 479 34 20 25*

Onze Facebook pagina

Onze Instagram pagina

* bereikbaar op Maandag, Dinsdag en Woensdag tijdens kantooruren.