Musicallessen

Word jij lid van onze Musical Studio Cast?

Musical Studio creëert jaarlijks met een groep kinderen en jongeren een grootse musical. Tijdens de musicallessen worden de kinderen gecoacht en begeleid in de drie disciplines en is er ook genoeg aandacht voor ontspannende activiteiten! Musical Studio haalt het beste in iedereen naar boven, want voor ons is iedereen een ster!

Wie zijn we en wat doen we?


Wat staat je als Musical Studio Cast-lid allemaal te wachten?

Klik op de foto’s voor meer info!

×

Ben je graag af en toe eens iemand anders? Wil je later net als Tinne Oltmans of Niels Destadsbader schitteren op TV of in theaters? Kortom, schuilt er een echte acteur of actrice in jou? Dan ben je bij Musical Studio aan het juiste adres!
We leren je alles over emoties spelen, lichaamstaal gebruiken, improviseren, jezelf tonen, met andere woorden, alles wat je moet weten over het acteervak!

We repeteren een heel jaar lang aan een grootse musical waar JIJ een rol in vertolkt. De acteercoaches Lenn, Berre, en Jonas begeleiden jou hierin zodat je zal schitteren tijdens de show!

×

Zing de longen uit je lijf met zangcoach Sharon! Als singer-songwriter weet Sharon als geen ander hoe je je stem moet gebruiken op een podium! Zij leert je alles over zangtechniek, maar op een leuke manier! Geen saaie notenleer bij Musical Studio, maar zingen zoals een echte zanger of zangeres, en dat zelfs tot in een echte opnamestudio! Ja, je hoort het goed, samen met de rest van de cast maak je een eigen CD!

Zing je liever niet solo (alleen)? Hier hebben wij alle begrip voor!

×

Moe van een lange schoolweek? Dan is dansen het beste medicijn! Bij Musical Studio is dansen één van de drie disciplines die we aanleren aan onze cast. Het is voor ons niet belangrijk dat je technisch goed kan dansen, maar wel dat je er vooral veel GOESTING in hebt! Onze danscoach Sofie leert je alle kneepjes van het vak, met de focus op “hoe dansen op een groot podium?”. We kiezen voor een dansstijl die voor iedereen haalbaar is, en VOORAL, die er zeker ook wat stoer uitziet! Verwacht dus geen ingewikkelde balletmoves bij Musical Studio, maar swingende choreografieën waarbij je helemaal uit de bol kan gaan!

Dans je liever niet teveel? Laat dit dan zeker weten aan onze coaches, dan houden we hiermee rekening!

×

Ook tijdens de lessen zorgen we voor de nodige ontspanning! Spelletjes, (verjaards)feestjes, thema-activiteiten, noem maar op! Musical Studio zorgt voor afwisselende lessen waar je naast workshops zingen, dansen, en acteren, en natuurlijk de repetities voor de musical, ook heel wat andere leuke dingen doet!

×

Musical Studio heeft ook een eigen youtube-kanaal! Hierop posten we sfeervideo’s van de activiteiten, de lessen en de shows, maar ook leuke challenges en tutorials! Zo kunnen al jullie vrienden, en de ganse familie meegenieten van onze leuke tijd!

Wil je graag met ons mee-vloggen? Dat kan! Doe je dat liever niet? Geen enkel probleem!

Ga voor meer zeker eens een kijkje nemen op ons kanaal: Musical Studio Ninove

Zie hier onze eerste vlog:


Onze Kids Carpool Karaoke video’s:

×

De boog moet niet altijd gespannen staan, denken we bij Musical Studio. Geheel vrijblijvend organiseren we verschillende uitstapjes per jaar! Pretparken, bowlen, zwemmen, naar de frituur, en (hoe kan het ook anders), musicalvoorstellingen meepikken, zijn maar een greep uit de vele activiteiten die we aanbieden!

Deze uitstapjes zijn stuk voor stuk onvergetelijk, en brengen onze cast steeds weer dichter bij mekaar!

×

Tegen het einde van het schooljaar is het na maanden hard werken eindelijk zover: De grote show!

Het gevoel om eindelijk aan je hele entourage (en een paar honderd andere mensen) te kunnen tonen waar we samen zoveel voor hebben geoefend is onbeschrijfelijk! Het applaus, een juichende menigte, de spotlights op je gezicht, kortom je voelt je een ECHTE STER!!!

Onze musicals zijn steeds musicalversies van bestaande concepten, series, of films, of een nieuw verhaal met de hits van een bekende zanger/band. Musical Studio staat voor familiemusicals met een lach en een traan, herkenbare situaties, en hilarische taferelen, geschikt voor jong en oud!

Voor meer info over onze musical dit jaar zie MUSICALVOORSTELLINGEN

Indien je graag een kijkje achter de schermen wil van een echte Musical Studio-productie, kijk dan zeker volgende backstage-video:

×

Bij Musical Studio STRAAL JIJ samen met de rest van de cast in een echte videoclip!
Kijk je mee naar onze Kerstclip?

Praktische info

Waar en wanneer?
De lessen gaan door in de sporthal van Ninove op zaterdag van:
13u - 15u (PRO groep)
16u-17u30 (PRE groep)

Leeftijden?
vanaf 2de leerjaar

Optreden 2020
Onze musicalvoorstelling(en) vinden plaats in de tweede week van de paasvakantie van 2020.

Groepen
Bij Musical Studio werken we met twee groepen. Nieuwe leden starten altijd eerst in de PRE-groep, met de bedoeling om later naar de PRO-groep over te schakelen**. BELANGRIJK OM TE MELDEN is dat de PRE-groep EXACT hetzelfde concept is als de PRO-groep en dezelfde activiteiten (opnamestudio, videoclip,..) aanbiedt, met als enige verschil dat de musicalvoorstelling van de PRE-groep korter is in duur.

**met een eventuele uitzondering voor nieuwe leden vanaf 2de middelbaar.

Tarieven

Binnenkort meer info. Voorlopig kan je voor onze tarieven terecht op het nummer: +32 479 34 20 25

Inschrijven

Klik hier om je in te schrijven voor onze auditiedag. Meer info zie audities.


Meer info?

☎ +32 479 34 20 25
musicalstudio@outlook.com