Privélessen

Verbeter jouw persoonlijke skills.

Inschrijven

Bij Musical Studio zijn we er ook voor diegenen die hun skills nog wat verder willen aanscherpen.Jouw persoonlijke coach luistert naar jouw wensen, en bekijkt samen met jou welke dingen je wilt leren, op welke aspecten je voluit wil inzetten, en wat je samen wil bereiken!

Card image cap

Zang

"Zingen, dat kan je of dat kan je niet" hoor je wel eens, maar dat is niet helemaal waar. Zingen kan je leren! Hiervoor is natuurlijk wel veel oefening vereist, en in groep heb je niet altijd die mogelijkheid. Wil je graag echt goed leren zingen, en zangtechnisch alle kneepjes van het vak leren? Dan zijn deze lessen zeker aan te raden.

De coach focust zich de hele tijd op jou, en jij kiest zelf welk genre of welke nummers je graag wil leren zingen. Zo ontwikkel jij je eigen (zang)stijl!

Card image cap

Acteren

"Dark stage, a single spotlight…". Kan jij er ook zo van genieten om in de huid te kruipen van iemand anders? Wil je hier nog verder in groeien, doe je het gewoon supergraag, of wil je zelfs graag een stapje verder gaan? Het kan allemaal!

Voor deze lessen kan er gekozen worden voor een recreatief traject of een auditietraject:

Recreatief traject:
Je coach zoekt met jou leuke monologen en opdrachten uit. Je geeft zelf aan waar je nog in wil groeien, en wat je graag wil leren.
Auditietraject*:
Spelcoaching in al zijn facetten komt aan bod, samen met auditietraining. Je coach zoekt voor jou naar geschikte audities en begeleidt jou hierin intensief.
* in combinatie met privé zang is een auditietraject voor musical ook mogelijk.

Card image cap

Gitaar

Droom je ervan om jezelf te begeleiden op gitaar? Ben je gebeten door de muziekmicrobe en klaar om een instrument te bespelen? Dan is gitaar een goed idee, want die kan je overal mee naartoe nemen om te oefenen! Leer akkoorden lezen, een goede techniek beheersen, en natuurlijk JOUW LIEVELINGSLIEDJES spelen!

Card image cap

Piano

Heb je er altijd van gedroomd om jezelf te begeleiden op piano? Schafte je ooit een piano aan maar leerde je er nooit op spelen? Heb je al pianoles gevolgd en wil je je techniek verder uitbouwen? In deze lessen kan het allemaal! Je leert (afhankelijk van je ervaring) akkoorden lezen, een gevoel voor timing ontwikkelen, een goede techniek beheersen, en natuurlijk je FAVORIETE NUMMERS spelen!